søndag den 9. november 2014

Hej fra Kenya

Hej alle sammen!

Så er Zulu-Lulu og Kenyiana landet og påbegyndt intro-uge på Action aid’s internationale platform i Nanyuki – hvor der er internet! (næsten da.)

For at ridse de sidste dage op kort:



Rejsen startede med (man fristes til at sige vores sædvanlige) frustration over store tasker.. Men Lulu har heldigvis godt styr på det. Her ses hun på vej mod verdens længste dags introduktion hos Mellemfolkeligt Samvirke.
Emnerne var bla. Kulturforståelse og forventningsafstemninger. Stemningen var god og bød fx på underholdning fra vores side i form af en selvopfunden dans der illustrerede alle problematikkerne fra vores foreløbige rejse. (Dette er der ’desværre’ ikke billeder af!)



Her er til gengæld et andet billede af Lulu, mens hun stadig opfører sig pænt. Vi præsenterede os selv som ”Lynhurtige Louise” og ”Drillende Diana”.



Søvn var lidt en mangelvare allerede inden vi forlod Danmark, men alle ved at man skal tage en selfie foran sit fly – ellers er man ikke rigtigt rejst nogen steder.



Og herefter fik vi så sandelig rejst.
Her ses et billede af et enormt ensformigt geografiprogram vi troligt fulgte som det gamle ægtepar vi er. Vi var heldige at vores første sidekammerat var en dame, der ikke lagde skjul på hvor mange ting der kan gøres forkert af det, ellers rare, servicepersonale og maden var især ’højdepunktet’. (haha – Diana griner af sin egen humor)
Vi mellemlandede i Istanbul inden de sidste seks timers flyvetur, der bød på søvn, søvn, mad, søvn, mad og søvn – og ikke mindst gravide-ankler.

(Billede af os der sover kommer her - når vi har fået det af de andre piger)

Vi ankom i Nairobi kl. 3:28 lokal tid, fik vores visum ganske problemfrit og så var vi ellers i Afrika. Transporten til Nanyuki foregik i to minibusser, hvor vi desværre blev skilt ad. Det var en meget lang og meget bumlende tur, der besværliggjorde vores forsøg på at indhente mere søvn, men det lykkedes at knipse et par billeder i de få vågne øjeblikke.




Her står Lulu lige og nyder udsigten.



Rundvisning på Mellemfolkelig Samvirkes platform.

Platformen (og vi har ikke luret hvorfor det hedder en platform) ligger in the middle of nowhere, lidt udenfor Nanyuki. Der er el, herunder internet, 4 timer om aftenen, badet er i solopvarmet flod- eller regnvand og skal man lave nr. 2, har de indrettet et skur tily,okls90      0p+o (her hoppede katten Chili Frans lige op og skrev med), et skur med ’toiletter’ uden skyl, men med store huller under, der dufter af natur og mennesker i en herlig kombination.
Men her er dejligt og vi har det skønt! :D

Ingen kommentarer:

Send en kommentar