søndag den 9. november 2014

Søndagshumøret

Vi fik lov at slappe af i dag. Morgenmaden bestod af en bolle og lidt grød og så var vi ellers klar til at tage i kirke. Der forventes at man er 'anstændigt' klædt, så vi havde lige en mindre tøjkrise.. Her nyder vi ventetiden og begrebet "African Time", inden afgang.


Af respekt for de lokale, var kameraet pakket ned mens de var i nærheden, så man må tænke sig til kirken, der var en lerhytte bygget på lokale materialer, gudstjenesten hvor alle (inkl. os) var oppe holdvis at synge, og landsbyen med flere lerhytter og utroligt nysgerrige, men også enormt venlige beboere.
Landsbyen ligger ned til en flod og man må beundre deres helbred. Drikkevandet tages direkte fra floden, der også bruges til .alt. andet. Vi fik kraftigt forbud mod at teste vores forvænte maver her.


Ellers har dagen som sagt stået på afslapning i hængekøjerne, samtaler og musik gennem væggen i toilet-skuret, Lulu har været i meget koldt bad og Diana har beskuet livet på platformen gennem vinduet ved sengen - hvor tit har man lige køer gående rundt en meter fra sin seng??
I morgen er der væsentligt flere planer, så hvornår fortsættelse følger er endnu uvist. :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar