onsdag den 12. november 2014

Tirsdag den 11. November

Tirsdagen startede 6.30, da vi ikke kunne sove mere. Vi får sådan nogle fine døgnrytmer af at strømmen slukkes kl. 22 og vi derfor ikke kan finde på andet at lave end at gå i seng. Så i vores fornuftsvanvid stod vi op og trak i løbetøjet og satte kursen mod det høje 'bjerg'!
Græsset er grønt, sandet er orange og udsigten er fantastico (Det var Lulu, der sagde det), og for lige at toppe morgenfriskheden, tog vi lige et iskoldt brusebad med i farten. Tænk, vi lærer at tage korte bade..

Louise mødte morgengnaven til undervisning i fattigdom - der er gået dage siden hun sidst fik en rigtig kop kaffe, og hun var på sammenbruddets rand. Afrikaffe duer ikke... Det smager af anden verdenskrig.
Fra det ene problem til det andet; vi drog på ekskursion i lokalområdet igen. Denne gang med formålet at se hvad de forskellige mennesker lever af.

Den slørede kvinde her, lever af ulovligt hjemmebryg. 
50 shillings for en kop, 600 for en flaske.
100 KES svarer til 6,64 kr.


Manden her hugger byggesten ud af klipperne.
26 shillings pr. fod sten, er hvad han kan tjene.


Og her graves der sand, der kan sælges for 700 shillings pr. ton

Vi har usandsynligt dårligt net og ligeså lidt tid, og vi har i virkeligheden oplevet meget mere denne dag. Men fortsættelse må følge for nu. Vi vender tilbage, når der atter er net!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar