onsdag den 10. december 2014

Mandag den 8. December

Mandag morgen startede lidt atypisk (næsten da, eftersom det føles som om det er blevet en vane at vågne op og være sure på de andre i huset). Vi havde søndag været trætte og pressede pga. en misforståelse omkring hvem der havde ansvaret for aftensmaden og humøret havde ikke bedret siger over natten..
Vi valgte derfor at tage en studiedag mandag, hvor vi flygtede til vores yndlingshotel og den fantastiske pool. Tuctuc-manden satte os af ved et supermarked, men som de dumme mzungu’er vi er, opdagede vi ikke at supermarkedet lå lige overfor parkeringspladsen. Vi bevægede os derfor over vejen (det tager en krig med al den trafik) og gik ind i en butik der havde alt andet end det vi skulle bruge – cykler, fjernsyn, voksduge etc.. Diana og Lulu kørte på autopilot og der gik et par minutter ude foran butikken, før vi fandt ud af vi skulle tilbage hvor vi kom fra.

Trods vores ekstreme nærsyn fandt vi dog hotellet alligevel. Denne gang fik vi lidt mere end 1 times sol, og vi endte begge med lidt røde streger hist og her. Ups!. Men lækkert var det jo.
Efter mange timer i solen vendte vi snuderne hjemad og så var det ellers bare frem med Aloe-veraen (Mor Gitte ville være så stolt).

Når Lulu tager billeder part 2.. 
Standard kedelig mandag i december.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar