onsdag den 10. december 2014

Torsdag-lørdag den 27.-29. November

Vi lever endnu!

Og vi har levet så meget, at vi lidt har måttet lade bloggen ligge. - Eller det er i hvert fald den dårlige undskyldning.
Vi blev færdige på børneafdelingen, da vi ikke følte der var så meget mere for os at lære. De sidste dage gik med de ret ensformige opgaver på afdelingen og så selvfølgelig med at holde Lulu fra at kidnappe især ét af børnene. Hun er blevet totalt besat..

Den første studiedag herefter bød på en bræk-sygedag til Diana (der ikke har haft bræksyge i 12 år) – årsagen fandt vi aldrig, men det gik heldigvis hurtigt i sig selv igen. Sandsynligvis fordi Lulu agerede private nurse hele dagen. At vejret dertil var oplagt til en solbadningsdag i haven gjorde jo så heller ikke noget.

Så flad kan man se ud..



Resten af weekenden forløb også roligt. Vi tog os tid til at få gået stille og roligt rundt (så stille som det nu bliver, når man er to søde hvide piger) i Nakuru om lørdagen uden yderligere formål. Det er ellers altid risky business, når vi forvilder os ind i diverse butikker, for sælgerne er som regel over os som gribbe og er enormt dygtige til at presse én til et køb – der selvfølgelig er dyrere for os end for kenyanere. Sådan går det til at man går ind i en butik og prøver (gerne i et håndholdt prøverum, de lige hiver frem fra ingenting) den éne kjole man synes er pæn, siger nej, prøver de næste 5 kjoler sælgeren lynhurtigt foreslår og køber en helt 6. Jaja, livet er hårdt..

Ingen kommentarer:

Send en kommentar