tirsdag den 20. januar 2015

Mandag den 12. Januar

Mandag var hjemrejsedag fra maasai mara. Vel vidende at de andre piger havde 3 timers transport mere end os, stod vi tidligt op og gjorde klar til afgang kl. 8.
Derfra sad vi jo bare i bilen. Vi holdt kort ind ved det stop, hvor vi havde spist frokost (og købt dyre sodavand) om fredagen, for at låne deres toiletter og lige slå et smut forbi deres souvenir-shop. Vi kender langt om længe prislejet for deres varer, så selvom alle sælgerne startede med høje priser, fik vi presset dem væsentligt ned. Mathilde, vores rejsefælle, havde fx kig på en strikket skål til 1600 shillings. Da hun afslog og i stedet satte sig ind i bilen, kom sælgeren løbende ud efter hende, kastede den nærmest i nakken på hende, og endte med at sælge den for 200 shillings.
Sælgerens ven var tilfældigvis fulgt med ud til bilen, og på et tidspunkt henvender han sig til os andre og peger på Mathilde – ”How much for that one? How many cows?” og han når tilmed at tilbyde os 500 køer for én Mathilde. Vi var lige ved at sælge hende der!
Resten af turen bød på snak, musik, lakridser og opgaveskrivning indtil vi måtte skilles udenfor vores hus, og ønske de andre piger fortsat god rejse og afslutte med et ”Vi ses i Danmark!”… Så begynder det alligevel at komme tæt på, med den hjemrejse.. 


Shoppingmulighederne i maasai mara

Ingen kommentarer:

Send en kommentar